Despre noi

Despre noi

BT Production Group este una dintre cele mai importante companii de producție publicitară din România, cu o prezență de peste 16 ani în industrie.

Principalele noastre atuuri sunt responsabilitatea și profesionalismul, iar dacă adăugăm experiența acumulată și pasiunea, putem oferi rețeta unor servicii de calitate. Întreaga echipă BT Production este alături de tine în orice moment!

Evoluția BT Production

No Data Found

Evoluția BT Production

No Data Found

Atestate

BT PRODUCTION STATEMENT

În locul cuvintelor mari, lăsăm rezultatele pe care le-am obținut să vorbească despre noi. Acestea se reflectă în aprecierile clienților noștri, în parteneriatele durabile dezvoltate în decursul timpului, dar și în anvergura proiectelor realizate.

Eforturile constante, seriozitatea, profesionalismul și perseverența sunt pilonii pe care am construit o companie ce furnizează servicii complete. Astfel, oferim clienților noștri confortul de a găsi toate soluțiile adaptate afacerii lor într-un singur loc.

Pentru noi, comanda nu este o provocare, nici un drum nou sau o aventură cu final neașteptat. Este ceea ce suntem pregătiți să facem și să oferim.

De peste 16 ani, suntem furnizori de echilibru, siguranță și calitate.