Dtp & Prepress

DTP & Prepress

Serviciile DTP se referă la crearea compoziției vizuale perfecte și la obținerea calității maxime a materialelor publicitare ce urmează a fi imprimate. Verificăm, corectăm, edităm și ne asigurăm că totul este perfect înainte de a apăsa butonul de print.

Echipa noastră de graficieni, designeri și editori de text verifică cu atenție toate materialele și realizează modificările necesare, când sau dacă este cazul, indiferent de canalul pentru care pregătim materialele: online sau off-line.

Prelucrare Texte

În cadrul acestei categorii de servicii, se intervine asupra calității vizuale, asupra dimensionării și poziționării elementelor grafice (text și imagini) dintr-o compoziție. Astfel, materialul va fi adaptat și pregătit pentru a fi publicat pe canalul media dorit, fie el online sau offline.

Editare și corectare documente tipar

Atunci când alegi să imprimi orice tip de produs cu ajutorul nostru, beneficiezi automat de pregătirea materialelor pentru tipar, indiferent de tiraj. Această etapă include editarea și corectarea documentelor ce urmează a fi tipărite.

Scanare și Prelucrare Imagini

Atenția la detalii și prioritizarea calității materialului descriu și serviciul de scanare și prelucrare a imaginilor existente doar în format fizic. După scanare, imaginile sunt retușate, pentru a obține claritatea și calitatea dorite. Serviciul poate fi accesat inclusiv pentru scanarea și prelucrarea fotografiilor vechi.