Identitate vizuală

Identitate vizuală

Identitatea vizuală spune povestea unică a brandului tău. Echipa noastră de artiști vizuali, graficieni și editori te poate ajuta să construiești identitatea vizuală specifică brandului tău prin concepte creative și idei care pun cel mai bine în valoare ceea ce dorești să transmiți prin materialele de publicitate și promovare.

Concept creativ & Grafic Design

Conceptul creativ pune coerent în pagină povestea identității brandului cu ajutorul elementelor de grafică personalizate. Grafic Design-ul potențează ideea sau conceptul pe care brandul tău dorește să le comunice public. Nu realizăm logo-uri, ci comunicăm viziunea și direcția brandului printr-o estetică unică.

Materiale Publicitare

Dacă identitatea vizuală este o etapă realizată deja și ești în căutarea executării grafice a materialelor publicitare, atunci poți opta direct pentru afișe, cataloage, pliante, autocolante, broșuri de prezentare sau oricare alt material publicitar imprimat sau gravat.

Design de Ambalaje

Un design de ambalaj reușit îndeplinește simultan două condiții esențiale: comunică personalitatea unică a produsului și prezintă produsul într-o formă cu estetică atractivă și funcționalitate deplină. Toate ambalajele pe care echipa noastră le desenează urmează aceste repere esențiale.