Logistică

Logistică

Prin soluțiile noastre de logistică poți să simplifici, să accelerezi și să optimizezi etape complexe din procesele de marketing și publicitate. Îți punem la dispoziție un spațiu generos pentru ambalare, depozitare, transport și distribuție.

Prin experiența și expertiza echipei noastre, îți oferim soluții eficiente pentru proiectul tău, garanția respectării termenelor de livrare și optimizarea costurilor - indiferent de serviciul pentru care optezi, întotdeauna.

Ambalare

Îți oferim soluții eficiente privind necesarul de ambalare, soluții ce pot fi descrise printr-un singur cuvânt: inovație. BT Production înțelege și vine în întâmpinarea nevoilor afacerii tale, de aceea tratează cu rigurozitate și respect cerințele referitoare la exigență și încadrarea în bugetele previzionate.

Depozitare

Deoarece lucrăm cu volume mari de materiale și cu echipamente supradimensionate, serviciile noastre de producție publicitară se extind și în zona depozitarii. Astfel, putem răspunde rapid și eficient nevoilor tale punctuale. Mai exact, depozităm pentru clienții noștri comenzile cu livrări eșalonate și le oferim o alternativă accesibilă la depozitarea în spații proprii, ce necesită costuri suplimentare.

Transport și Distribuție

Ne luăm angajamentul de a asigura livrare proprie, precum și distribuție națională pentru toate produsele și materialele de producție publicitară de care ai nevoie. Rezultatul? Scurtăm termenele de livrare și ne asigurăm că toate comenzile ajung în cea mai bună stare la sediul indicat sau direct în locația unde se va desfășura proiectul tău. Punem la dispoziție acest serviciu astfel încât clienții noștri să poată beneficia de soluții integrate pentru afacerea lor.