Proiectare

Proiectare

Dacă tu ți-l poți imagina, noi îl putem produce. Serviciile noastre de proiectare au fost dezvoltate și perfecționate în ani de experiență: de la ambalaje personalizate la mobilier comercial și branding pentru spațiile comerciale, oferim servicii de proiectare și soluții complete.

Proiectare Ambalaje

Ambalajul contează. Creează prima impresie într-o secundă. De la ambalaje standard la ambalaje personalizate, proiectăm orice tip de ambalaj.

Proiectare Floor Stand

Floor standul este un instrument de marketing puternic datorită versatilității sale. Amplasat în vecinătatea raftului ori în arii cu trafic crescut, livrează mesajele relevante rapid și asigură o bună vizibilitate a produselor tale. Construim floor standuri care ancorează brandul tău în memoria clienților.

Proiectare Counter Display

Proiectăm counter display-uri care transformă timpul de așteptare la casă într-o experiență vizuală interesantă pentru clienți și utilă pentru brandul tău.

Proiectare POSM

POSM-urile sunt materialele publicitare, de obicei plasate in-door, care promovează produsul prin semnalizare specială la raft. Posibilitățile oferite de POSM sunt nelimitate, iar serviciile noastre de proiectare răspund oricăror cerințe legate de formă, culori și dimensiuni.

Proiectare Mobilier Comercial

Mobilierul comercial, spre deosebire de mobilierul rezidențial, îndeplinește simultan funcții diferite: design și utilitate comercială. Detaliile mobilierului pot pune în valoare detaliile produsului. Când proiectăm mobilier comercial, dedicăm atenție deosebită atât pentru estetică, cât și pentru funcționalitate.

Proiectare Standuri Expo

Standurile expoziționale atrag atenția asupra identității brandului tău și prezintă produsele într-o manieră unică. Aspectul standului expozițional este foarte important, iar echipa noastră are experiența necesară pentru proiectarea unui stand expo din materiale de calitate superioară, cu design unic, conceput special să sublinieze valoarea produselor și identitatea brandului tău.

Proiectare Insule și Mese de Sampling

Experiența degustării unui produs poate fi potențată de aspectul mesei sau insulei la care clientul este invitat. Proiectăm insule și mese de sampling cu atenție la fiecare detaliu.

Branding Spații Comerciale

Expresia “the sky is the limit” rezumă perfect ceea ce oferă branding-ul spațiilor comerciale. Posibilitățile promovării sunt nelimitate prin branding, consumatorul fiind expus rapid la mesajele relevante și diferențiatoare ale brandului tău. Experiența noastră în domeniu înseamnă livrarea celor mai eficiente soluții de promovarea brandului tău, în termeni de calitate, costuri și timp.