Promovarea proiectului sau brandului la evenimente de tip expo – sfaturi utile de la BT Production

Promovarea proiectului sau brandului la evenimente de tip expo – sfaturi utile de la BT Production

Participarea la evenimente de tip expo este o modalitate excelentă de a genera potențiali clienți și de a crește gradul de conștientizare asupra afacerii tale. Asta înseamnă că modul în care îți prezinți proiectul sau brandul la un astfel de eveniment poate avea un impact uriaș asupra produsului sau serviciilor pe care le oferi, de aceea este important să alegi un furnizor de servicii sisteme expoziționale de încredere și cu experiență.  

Participarea la un târg de tip expo reprezintă, de asemenea, o modalitate foarte eficientă de a interacționa și de a comunica direct cu publicul tău țintă.

Este, așadar, esențial să apelezi la producători de servicii sisteme expoziționale profesioniști pentru a te asigura că produsele sau serviciile tale sunt prezentate eficient.  

Sfaturi pentru promovarea la evenimente de tip expo

Iată principalele lucruri de care trebuie să ții cont când decizi să participi la un eveniment de tip târg:

  • Concept stand expo: prima impresie este foarte importantă, așa că este esențial ca aspectul standului, precum și semnalizarea standului să fie bine realizate și să reprezinte proiectul sau brandul tău. E important să apelezi la sisteme expoziționale potrivite pentru afacerea ta, există o gamă variată de servicii sisteme expoziționale, așa că trebuie să le alegi pe cele de înaltă calitate, având în vedere că standul este elementul central și cel mai vizibil al participării tale la un eveniment de tip târg.
  • Materiale publicitare: clienții pot fi atrași prin bannere, sisteme roll-up, cadouri personalizate. Ține cont că unii furnizori de servicii siteme expoziționale îți pot oferi și astfel de soluții.
  • Obiective: stabilește-ți obiectivele participării, fă o listă în ordinea importanței și ai grijă ca toți membrii echipei să o cunoască
  • Cercetare: cercetează tipul de eveniment, oferta și târgurile precedente pentru a determina modul în care trebuie să îți adaptezi prezentarea. Odată ce ai făcut cercetarea, îți va fi mult mai ușor și să-i comunici furnizorului de servicii sisteme expoziționale care sunt cerințele tale, optimizând astfel praticiparea la eveniment.

Importanța promovării brandului

Scopul promovării brandului este cel de a le prezenta produsul sau serviciile tale potențialilor clienți, dar și de a le arăta de ce brandul tău este cel mai bun în domeniu.

Promovarea brandului este importantă pentru:

  • Crearea unei conexiuni emoționale
  • Transmiterea mesajului
  • Le reamintește clienților fideli cât de mulțumiți sunt de brandul tău, determinându-i astfel să revină la oferta ta

Cum au evoluat în anul precedent pretențiile clienților?

În ultimul an, s-a înregistrat o nouă paradigmă în privința pretențiilor și experiența clienților în toate industriile. Iată câteva dintre cele mai recente evoluții observate în ultimul an:

  • Accentul pe experiența clientului în detrimentul produsului: noul trend este a de a diferenția brandul prin oferirea unei experiențe totale a clientului, mai presus de preț și produs. Un motiv în plus pentru a alege un furnizor de servicii sisteme expoziționale adaptate afacerii tale, precum și care să asigure o experiență totală și memorabilă
  • Atenția la certificările de securitate: odată cu creșterea cazurilor de criminalitate cibernetică, clienții sunt mai predispuși să aibă încredere în brandurile care îmbină confidențialitatea și securitatea cu servicii personalizate valoroase.
  • Sustenabilitatea: clienții se reorientează acum spre companiile care oferă produse cât mai sustenabile și prietenoase cu mediul.

De ce sunt importante serviciile oferite de BT production?  

BT Production oferă servicii de sisteme expoziționale de înaltă calitate, realizare de standuri expoziționale și realizare de standuri personalizate modulare adaptate nevoilor și conceptului produselor și serviciilor tale, iar acest lucru este esențial pentru ca standul tău să atragă cât mai mulți potențiali clienți. De asemenea, BT Production oferă servicii complete: servicii de producție stand, realizare servicii sisteme expoziționale, montare stand și demontare stand la încheierea evenimentului, precum și de transport și depozitare a acestuia, astfel încât nu numai că vei avea siguranța unor servicii sisteme expoziționale de înaltă calitate, dar vei ști că participarea ta la eveniment va fi una cât mai eficientă pentru că îți vei putea direcționa energia către oferirea unei experiențe complete clienților tăi, fapt ce va duce la un angajament crescut.

Distribuie:

Mai multe articole