Publicitatea outdoor – o variantă optimă pentru promovarea brandului tău

Publicitatea outdoor

Un brand are nevoie de vizibilitate, fie că se află la început de drum, fie că este deja cunoscut publicului larg. Strategiile de creștere a notorietății unui brand sunt variate, iar succesul lor se traduce și prin atragerea clienților potriviți. Cum? Folosind toate opțiunile de producție publicitară.

Serviciile de proiectare outdoor realizate de BT Production pot întări prezența brandului în piață. În funcție de specificul proiectului tău, realizăm de la panouri publicitare și casete luminoase, până la digital signage. Există numeroase metode pentru a reprezenta și promova un brand, însă primul pas este  alegerea celei mai bune strategii de promovare pentru produsele tale, în funcție de specificul acestora.

Metode de promovare outdoor

Panoul publicitar – Cel mai popular instrument de publicitate în spații exterioare este panoul publicitar. Pe stradă, în stațiile mijloacelor de transport în comun, în apropierea spațiilor comerciale sau pe șoselele cu trafic intens, acesta are capacitatea de a atrage atenția unui număr considerabil de trecători. Iar cu cât este mai mare și mai vizibil de la distanță, cu atât mesajul pe care dorești să-l transmiți va ajunge mai rapid la public.

Printul de mari dimensiuni este metoda ideală pentru promovare la scară mare, pentru că asigură vizibilitate imediat ce este amplasat, și în același timp generează și întreține notorietatea brandului.

BT Production oferă servicii de proiectare a printurilor de mari dimensiuni, cu imprimare pe orice tip de material: hârtie, poliplan, autocolant, sticlă, bond, materiale textile, polipropilenă, plăci PVC solide sau plăci din lemn. Folosim numai cerneală rezistentă la razele ultraviolete, astfel încât panoul să nu se deterioreze.

Avantajele panourilor publicitare?

 • Atrag atenția unui număr mare de potențiali clienți
 • Asigură expunerea brandului la scară mare
 • Generează notorietatea brandului

Promovarea brandului tău prin servicii outdoor se poate face și prin elemente de semnalistică personalizate.

Casete și totemuri luminoase – Una dintre cele mai eficiente soluții pentru producția publicitară o reprezintă casetele și totemurile luminoase. Acestea sunt vizibile în permanență prin iluminarea cu LED, pe timp de zi și de noapte. Au un impact puternic și capacitatea de a atrage atenția, iar prin intermediul lor va exista promovare continuă a mesajului tău către publicul larg. Pot fi amplasate la intrarea în clădiri comerciale, în zone pietonale sau în intersecții aglomerate.

Avantajele casetelor și totemurilor luminoase?

 • Asigură iluminarea permanentă și omogenă a mesajului
 • Sunt rezistente, versatile și au costuri reduse
 • Sunt vizibile din unghiuri diferite

Colantare & Decorare – Acest serviciu de proiectare poate fi realizat atât indoor, cât și outdoor. Pentru publicitatea în spații exterioare, este disponibilă opțiunea de decorare a unor geamuri și vitrine, precum și de colantare a mașinilor cu elemente vizuale ale brandului tău.

Avantaje pentru  colantare și decorare?

 • Impact vizual imediat
 • Costuri reduse
 • Realizare rapidă

Digital signage – Digital signage sau, în traducere, semnalizare digitală, este o soluție modernă în producția publicitară, ce folosește ecrane digitale prin intermediul cărora sunt redate imagini, texte sau materiale video. Altfel spus, cu ajutorul tehnologiilor LCD și LED, pe un ecran, pot fi transmise către potențialii clienți spoturi publicitare, informații despre un nou produs sau o ofertă promoțională.

Avantajele digital signage?

 • Informațiile, imaginile și clipurile video pot fi schimbate și actualizate în timp real
 • Imaginile în mișcare de pe ecrane digitale atrag instant atenția.

Alege cea mai bună metodă de promovare pentru un produs

Publicitatea înseamnă vizibilitate cât mai mare, motiv pentru care instrumentele outdoor pot constitui punctul de plecare în construirea proiectelor tale de promovare. Amplasarea panourilor sau casetelor luminoase în puncte strategice va face orice produs mai vizibil. În general, publicitatea outdoor nu poate fi trecută cu vederea, iar cu cât ai un mesaj mai concis și elemente de design mai atractive, cu atât vei deveni mai ușor recognoscibil.

Pe lângă servicii de proiectare, la BT Production îți oferim și consiliere prin intermediul client service astfel încât să putem înțelege nevoile specifice ale proiectului tău și să îți propunem cele mai eficiente soluții de implementare.

Nu este suficient să vii în piață cu un banner sau cu un alt produs publicitar, ci este necesar să ai un design inspirat, un mesaj clar și o amplasare strategică pentru atragerea clienților.

Avantajele serviciilor de proiectare outdoor

Considerate metode clasice de publicitate, serviciile de proiectare outdoor vin cu numeroase avantaje și pot fi integrate cu succes în strategia de promovare a unui produs sau serviciu. De ce?

 • Publicitatea outdoor are timp de expunere 24h pe zi, 7 zile din 7, iar asta va aduce notorietate
 • Mesajul este expus la scară mare și va ajunge la un public larg în mod repetat
 • Panourile publicitare bine amplasate nu pot fi evitate din punct de vedere vizual
 • Consumatorii sunt atrași de dimensiuni, de culori și de elemente grafice
 • Costurile pentru publicitatea outdoor pot fi mai mici comparativ cu alte metode de promovare.

La BT Production oferim servicii complete de proiectare în producție publicitară și ne bazăm pe o experiență de 17 ani în industrie. Proiectul tău va prinde contur în mâinile specialiștilor noștri.

Distribuie:

Mai multe articole